Menu

MBB - 50-årsfesten

Kalmar

Kalmar Teater
lördag, 26 oktober 2024 kl:19:30

Vi, MBB, Mönsterås Blues Band inbjuder Er till ett festligt firande av bandets 50 år tillsammans och släppandet av det 16:e albumet i bandets historia på Kalmar Teater. (MBB Startade 1974) Teatern rymmer 350 platser.Det är en gammal dröm ända sedan bandets tillblivelse att få göra en show i denna fantastiska Teater. Vi såg en av de bästa konserter vi sett med Marie Bergman på -70 talet på Kalmarteatern och vi har alltid drömt om att i vår regi få arrangera något liknande i denna otroligt intima lokal. MBB kommer att göra en show i två akter. Den första avdelningen kommer att spegla det nya albumet som kommer finnas med till försäljning som gammal hederlig LP. Det kommer bli en paus och den andra avdelningen kommer ge en historisk tillbakablick i bandets repertoar.  
Konferencier på Teatern kommer att vara en av länets mest kända från media som arbetat både vid radion och pressen i många år. (lokalt och riks) På senare tid som uppskattad krönikör i tidningen Barometern. Eva Bergquist. Eva har dessutom som enda kvinna varit medlem som keyboardspelare i MBB under några år på -80 talets slut.  
Inledningen av kvällen kommer ske med en meny som serveras på Teatervallen mellan  
kl 17:30-19:30 för de som vill boka detta inklusive entré. (begränsat antal platser) Frågor gällande meny kontakta Teatervallen Kalmar på telefonnummer:  0480-186 50. 
I Restaurangen finns en kvartett som står för underhållning i restaurangen med ett mer avslappnat och kortare framträdande i anslutning till maten. Kvartetten består av Kenn Bäckström - gitarr, Lola Regenthal - sång, Johan Ekelund - trummor, Anders Thurfjell - bas  
Efter föreställningen i Teatern kommer det att erbjudas publiken att stanna kvar för mingel i restaurangen (Här får alla som varit på teatern rum) tillsammans med Mönsterås Blues Band. Kvartetten med Kenn Bäckström - gitarr, Lola Regenthal - sång, Johan Ekelund - trummor, Anders Thurfjell - bas kommer att ha sitt huvudsakliga framträdande under minglet. Ett antal MBB låtar utlovas i blandning med den egna repertoaren. 

Datum / Tid

lördag, 26 oktober 2024 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Kalmar Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 745kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad