Menu

Matnatten Kalmar

Kalmar

Kalmar
fredag, 14 april 2023 kl:16:00

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Kalmar. Den 14 april kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.
Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och kafeer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. All mat ingår i din biljett. Passande dryck kan köpas till, oftast i både hel- och halvglas. Du startar med att växla in din köpta biljett mot ett klippkort. Detta gör du samma dag som Matnatten äger rum. Platsen är oftast hos en av de deltagande restaurangerna eller i nära anslutning till smakstoppen. Utlämningsställe annonseras närmre evenemangsdagen. 
 
Deltagande smakstopp presenteras löpande på www.matnatten.se
*Begränsat antal biljetter

Datum / Tid

fredag, 14 april 2023 kl: 16:00

Plats

Kalmar, Kalmar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

399kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad