Menu

The Legends - 60S & 70S Comeback Special

Kalmar

KalmarSalen
söndag, 17 november 2019 kl:18:00

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige - utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre. Efter fjolårens succéer i Kalmar står gänget nu klara med sin helt nya show!

På samma scen - i samma show - ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison. I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England - en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s Sikta Mot Stjärnorna och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel - i svenska TV4s ”Talang”.

Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet - är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Föreställningens längd: 2 tim. och 45 min. inkl. 30 min paus.

www.thelegends.se
www.facebook.com/thelegends.se

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: Tillval THE LEGENDS

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

PLATSINFO
Rad 9 parkett - raden är något lägre än raden framför och har mindre benutrymme.
Rad 10 parkett - den första upphöjda raden
Rad 20 parkett - har längre benutrymme
Rad 21 parkett - raden har samma nivå som raden framför.
Rad 1 balkong - gäster under 1,60 kan bli skymda av överliggaren på räcket.

Datum / Tid

söndag, 17 november 2019 kl: 18:00

Plats

Kalmar, KalmarSalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad