Menu

Weeping Willows

Kalmar

KalmarSalen
lördag, 12 oktober 2019 kl:19:30

I mars släppte Weeping Willows det nya och kritikerrosade albumet ”After us”. I anslutning till det gjorde bandet även två konceptuella spelningar inför utsålda konserthus i Göteborg och Stockholm. Den exklusiva konserten belönades med 4 plus i Aftonbladet och fick 5 stjärnor av GAFFA. Nu är det klart att den rosade konceptkonserten beger sig ut på turné i höst.
Hyllningarna av Weeping Willows senaste album ”After Us” regnade som spön i backen då albumet släpptes den 22 mars. Albumet gick dessutom rakt in på 1:a platsen på Sverigetopplistan. Succé!
Aftonbladet skrev ”Ett konceptalbum om hur vi förstör vår egen planet är ingen lätt uppgift. Men någon måste göra det. Och Weeping Willows ror uppgiften i land med den äran.” och delade ut 4 plus.GP sparade heller inte på superlativen i anslutning till betyget 4 ”Weeping Willows tar sig an klimatkrisen och hela planetens framtid i sitt kanske vackraste album någonsin”.
I april gjorde Weeping Willows två exklusiva spelningar inför utsålda konserthus i Göteborg och Stockholm. I första delen av konserten framfördes nya skivan från början till slut och i den andra delen bjöds det på ”gamla godingar” för att citera Magnus Carlson.
Aftonbladet skrev ”När Weeping Willows spelar sitt nya album om klimatkrisen i sin helhet är det överväldigande från början till slut” och delade ut 4 plus. GAFFA följde upp med 5 stjärnor och orden ”Lyssnaren blir inte bara underhållen utan också undervisad, vilket är både upplysande och inspirerande.”
Nu är det klart att den hyllade konceptkonserten åker på turné i höst.

Längd: Showen är ca 1,5 - 2h. Ej paus

BOKA GARDEROB och /eller EVENTMENY i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/552659Tillval Weeping Willows/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

PLATSINFO
Rad 9 parkett - raden är något lägre än raden framför och har mindre benutrymme.
Rad 10 parkett - den första upphöjda raden
Rad 20 parkett - har längre benutrymme
Rad 21 parkett - raden har samma nivå som raden framför.
Rad 1 balkong - gäster under 1,60 kan bli skymda av överliggaren på räcket.

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2019 kl: 19:30

Plats

Kalmar, KalmarSalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad