Stora Inspirationsdagen - Årets Stora Personaldag

KalmarSalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

ÅRETS STORA PERSONALDAG - OM DRIVKRAFT, TEAMWORK OCH ARBETSGLÄDJE!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Vi utlovar en inspirerande och lärorik dag fylld med energi, skratt och igenkänning. Det här är antagligen den roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

Medverkar gör: Petra Mede, Mark Levengood, Måns Möller, Olof Röhlander, Lasse Gustavson, Maria Möller, Susanne Pettersson

I biljettpriset ingår också lunch, för- och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, happenings med mera.
Vid matallegier, vänligen anmäl specialkost till arrangör. Vid utebliven anmälan om specialkost garanteras ej att det finns och kan enbart tillgodoses om möjligt på plats.
Kontakt: Ekvilibrium Talarförmedling: 08-663 06 80 elin@ekvilibrium.se


Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010
Övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010 Ledsagare betalar sin biljett, då det ingår förtäring i biljettpriset.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-11 09:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: