Lisa – Kvinnan Som Är Jag

KalmarSalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Lisa Nilsson på turné med sin kritikerrosade föreställning ”Kvinnan som är jag”
I början av nästa år inleder Lisa Nilsson en omfattande turné runt om i Sverige med sin hyllade föreställning ”Kvinnan som är jag”. Biljetterna släpps den 10 oktober via blixten.se/lisa-nilsson
Den 14 februari i år, på självaste Alla hjärtans dag, hade Lisa Nilsson premiär på Rival i Stockholm för sin första egna föreställning ”Kvinnan som är jag”. Föreställningen har hyllats av både publik och kritiker Aftonbladet delade ut 4 plus och tyckte att ... sång-, dans- och stand up-kvinnan Lisa Nilsson känns fullständigt självklar i sin välregisserade föreställning.
Nyligen inledde Lisa säsong två på Rival för ”Kvinnan som är jag”, där sista föreställningen går av stapeln den 10 november, och nu är det alltså klart att succén även åker på turné våren 2020. Premiären sker i Gävle Konserthus den 31 januari. Biljetterna till turnén släpps den 10 oktober.
I Kvinnan som är jag berättar Lisa Nilsson om sin resa från då till nu. Bland mycket annat gör hon upp med sin gamla 90-talsimage. Musik, sång och dans varvas med personliga berättelser och en stor portion humor.
Medverkande
Idé och manus Lisa Nilsson
Regissör och koreograf Anna Ståhl
Rådig rådgivare Sissela Kyle
Scenograf Erik Gullberg
Kostymdesign Camilla Thulin
Ljusdesign Johan Sundén
Ljuddesign Brollan Söderlund
Dansare Nikola Stankovic
Musiker Mattias Torell (gitarr), Peter Forss (bas), Per Lindvall (trummor), Björn Arkö (saxofon), under ledning av Pål Svenre (piano).
Skrivet om föreställningen
I krogshowen Kvinnan som är jag visar Lisa Nilsson att hon har en stå upp-komikers tajming och en soulsångares röstresurser
DN
... sång-, dans- och stand up-kvinnan Lisa Nilsson känns fullständigt självklar i sin välregisserade föreställning
Aftonbladet ++++
Lisa Nilsson får till en snyggt sammanhållen show när hon adderar småroliga monologer och härlig steppdans till skönsången
SvD
Det här är så hög klass rakt igenom att allt annat bleknar av vad (jag i alla fall) har sett tidigare.
På Scen Betyg 5 (av 5)
Jag gick ut från Rival med rysningar och inspiration till att skapa. Jag kände också att detta är en föreställning jag gärna skulle se om, kanske flera gånger till och med. Så se den!
TeaterStockholm.se

Längd ca 1h 45m (ingen paus)
Åldersgräns 11 år


BOKA GARDEROB och/eller EVENTMENY i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/560471Lisa - kvinnan som är jag /a

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

PLATSINFO
Rad 9 parkett - raden är något lägre än raden framför och har mindre benutrymme.
Rad 10 parkett - den första upphöjda raden
Rad 20 parkett - har längre benutrymme
Rad 21 parkett - raden har samma nivå som raden framför.
Rad 1 balkong - gäster under 1,60 kan bli skymda av överliggaren på räcket.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-01 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: