kl: 19:30

Berglund Harryson Wells

KalmarSalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Succétrion Berglund, Harryson och Wells är tillbaka! Nu gör de comeback med ”Originalet på turné”.

Det kommer bli en fullmatad konsertupplevelse från scenen. Berglund, Harryson & Wells med orkester och sånggäster genom landet, våren 2020. En varm hyllning till gamla tiders live underhållning. Många programledare, kapellmästare och pianister har medverkat i rutan genom åren när hela Sverige har bänkat sig för att underhållas. Nu är första succéårens uppsättning av ”Så ska det låta” tillbaka, redo för sverigeturné!

Kapellmästare Johan Landqvist som ledde ”Så ska det låta” orkestern genom de första tjugo åren kom på idén att samla trion efter alla dessa år för att nu återförenas igen. Johan och hela originalbandet ansluter sig förstås till turnén.

Medverkar gör även Nina Söderqvist och Janne Åström, samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet.

- Vi vill ta med den unika stämningen som fanns i studion de första åren när vi arbetade tillsammans, som av tidsskäl klipptes bort. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande. Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund Harryson och Wells.

Längd: ca 2 tim o 40 min inkl paus

BOKA EVENTMENY och/eller GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/561997Tillval BERGLUND HARRYSON WELLS/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-28 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: