Menu

Berglund Harryson Wells

Kalmar

KalmarSalen
söndag, 27 september 2020 kl:19:30

Detta evenemang flyttas till 27 september 2020. Redan köpt biljett gäller för nya datumet så spara den.
Frågor: 0480-421010 biljett@kalmarsalen.se

Berglund, Harryson och Wells, ”Originalet på turné” kommer att bli en konserthyllning till TV-program med liveunderhållning genom tiderna. Många programledare, kapellmästare och pianister har medverkat i rutan under åren där hela Sverige har bänkat sig för att underhållas.

Nu är succétrion tillbaka och redo för Sverigeturné!

Kapellmästare Johan Landqvist som ledde ”Så ska det låta”-orkestern genom de första tjugo åren ansluter sig till turnén, med hela originalbandet. Det var även Johan som kom på idén att återförena herrarna efter alla dessa år. Senast trion stod tillsammans på scenen var i Royal Albert Hall 2005.

Medverkar gör även Nina Söderquist och Janne Åström samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet.

- Vi vill återuppliva med den unika stämningen och kemin när vi arbetade tillsammans. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande. Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund, Harryson och Wells.

PETER HARRYSON: Scenskolan 1967. Dramaten, Stockholms Stadsteater, TV profil. Filmar just nu fortsättningen på Bröllop, Begravning och Dop. Regi Colin Nutley.

ROBERT WELLS: “Rhapsody In Rock”, Tilldelades Kungamedalj 2012, PIanoläger Wells Academy för ungdomar. Turnérat i Kina, England, US, Australien m.fl och är aktuell med nya boken ”Blod Svett & Toner ”. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.

ANDERS BERGLUND: Etta på Billboardlistan (Hooked on a feeling) och USA-turné med ”Blue Swede” Björn Skifs 1974-75. 13 år med EUROVISION GRAND PRIX som dirigent och han har arrangerat mängder av shower i över trettio år med Stjärnklart, Filmmusik kompositör till 1939. Just nu på jubileumsturné med ”Rhapsody In Rock”.

Läs mer via: a target=_blankhref=http://www.rirevent.comwww.rirevent.com/a

Längd: ca 2 tim o 30 min inkl paus

BOKA EVENTMENY och/eller GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/561997Tillval BERGLUND HARRYSON WELLS/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

Datum / Tid

söndag, 27 september 2020 kl: 19:30

Plats

Kalmar, KalmarSalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad