Magnus Carlsson Från Barbados Till Gamla Stan

KalmarSalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på stor turné. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Mer information om showen finns på: a target=_blankhref=http://www.krall.sewww.krall.se/a

Längd: ca 120 min, ingen paus

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/569629Tillval MAGNUS CARLSSON Från Barbados till Gamla stan/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

PLATSINFO
Rad 9 parkett - raden är något lägre än raden framför och har mindre benutrymme.
Rad 10 parkett - den första upphöjda raden
Rad 20 parkett - har längre benutrymme
Rad 21 parkett - raden har samma nivå som raden framför.
Rad 1 balkong - gäster under 1,60 kan bli skymda av överliggaren på räcket.

Med anledning av Coronaviruset!

Magnus Carlssons turné ”Från Barbados till Gamla Stan” flyttas fram till 2021!
Showen som först var planerad till den 19 april 2020, och sen flyttades fram till den 11 september 2020 kommer istället att spela den 10 april 2021 kl. 19.30
Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!
Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören.

Information finns även på: www.krall.se/magnus
Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på info@krall.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-10 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: