Changes - Thomas Di Leva Tolkar Dawid Bowie

KalmarSalen


BILJETTER / MER INFORMATION


Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning på turné.

Thomas Di Leva fortsätter under 2021 sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”.
En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain. Arrangör Programbolaget & Monarch Music

Längd: ca 2 tim inkl paus

_ _ _ _ _ _

Nytt datum för Kalmarsalen: 18 september 2021.
Köpta biljetter gäller till det nya datumet.
Om ni av någon anledning önskar återlösa biljetten, kontakta sara.andersson@kalmarsalen.se senast 30 april 2021, efter detta datum gäller ordinarie köpvillkor. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Vi som arrangör och hela produktionen med Thomas Di Leva, musiker & crew hoppas att ni har tålamod och ser fram emot att uppleva en av våra största artister tolka en av popmusikens allra största. Vi ses!

_ _ _ _ _ _

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/565967Tillval Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70.
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

PLATSINFO
Rad 9 parkett - raden är något lägre än raden framför och har mindre benutrymme.
Rad 10 parkett - den första upphöjda raden
Rad 20 parkett - har längre benutrymme
Rad 21 parkett - raden har samma nivå som raden framför.
Rad 1 balkong - gäster under 1,60 kan bli skymda av överliggaren på räcket.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-09-18 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

495kr - 495kr


Kort länk hit: