Grease - På Turné

KalmarSalen


BILJETTER / MER INFORMATION


Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.
När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, Youre the One That I Want och We Go Together.
I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Konserttid: ca 2,45 inkl paus
Åldersgräns: Rekommenderas från 6 år

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/569769Tillval Grease - På Turné föreställningsstart 19.00/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se 0480-421010 eller Callcenter 077-170 70 70.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

FLYTTAD FÖRESTÄLLNING (info uppdaterad 24 nov 2020)
Föreställningen har återtigen fått ett nytt datum, samtliga biljettköpare har fått information via mail. Du kan också hålla dig uppdaterad på a target=_blankhref=http://www.greasethemusical.sewww.greasethemusical.se/a
Frågor: info@juliusab.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-08-21 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

695kr - 695kr


Kort länk hit: