Menu

Flamingokvintetten - 60 Årsjubiléet - The Farewell Tour

Göteborg

Dergårdsteatern
onsdag, 3 november 2021 kl:18:30

Evenemanget är framflyttat ännu en gång. Det nya datumet är onsdag den 3 november 2021 klockan 19:30.

Har du ingen möjlighet att närvara på denna Flamingokvintettens förmodligen sista turné kan du få din/era biljetter återköpta (exkl serviceavgift) senast 10 mars 2021.

Återköp görs på samma sätt som vid köpet. Om ni köpt biljett på Kundcenter KomIn, så är det där ni gör återköpet. Bokningsnummret eller biljett måste då tas med. Har ni köpt biljett på internet/Ticketmaster, så hänvisar vi till ett kommande mailutskick.

Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt börjar en era närma sig sitt slut.

Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå.

Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över.
Varmt välkomna.

LÄMPLIG ÅLDER:
13 år - uppåt

ARRANGÖR:
European Concerts Scandinavia AB

LÄNGD:
140 min inkl paus

PRIS:
485Kr

Biljettkassan öppnar 1 timme innan föreställningen.

Datum / Tid

onsdag, 3 november 2021 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Dergårdsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

485kr - 485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad