Menu

MIN SANNA JUL - SANNA NIELSEN

Kalmar

Kalmarsalen
fredag, 2 december 2022 kl:19:00

I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succe när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon” inte undra på att Sanna fick mersmak!
I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturne runt om i Sverige och besöker inte mindre än 19 städer.
Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.

Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen allsångsledaren konsertartisten popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!
Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar varvat med mellansnack där hon delar julminnen och små roliga anekdoter med dig i publiken.

Kom och upplev en magisk julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Längd ca 90 min ingen paus.
Åldersgräns: 5år med målsman (rekommenderas från 13år)
Presenteras av Krall Entertainment & 2Entertain

Datum / Tid

fredag, 2 december 2022 kl: 19:00

Plats

Kalmar, Kalmarsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Från. 695 SEK

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad