kl: 19:30

Pappor På Prov

Krusenstiernska gården


BILJETTER / MER INFORMATION


MED ANLEDNING AV COVID-19 FLYTTAS SOMMARFARSEN PÅ KRUSENSTIERNSKA TEATERN FRAM TILL SOMMAREN 2021.
I enlighet med rådande läge och för att bidra till begränsad smittspridning så har nu vi som arrangör beslutat oss för att flytta fram sommarens föreställningar på Krusenstiernska Teatern till nästa år. Beslutet har tagits med bakgrund av den allvarliga samhällsutvecklingen som håller i sig och att vi känner ett stort ansvar gentemot biljettköpare, artister på scen, leverantörer, produktionspersonal och alla andra som på olika sätt arbetar med oss. Vi är dock glada för att vi har möjligheten att flytta hela produktionen inklusive samma ensemble och regissör till nästa sommar istället.

Alla biljetter flyttas automatiskt till motsvarande dag nästa år.

Varje enskild gäst kommer att kontaktas av Kalmarsalen med vidare information under maj 2020 på den mailadress som angivits vid bokning (kontrollera skräpposten)

* * * * * * *

Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sin livs viktigaste dag. Han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest ifrån hela världen till vackra Kalmar, och hela hans karriär står på spel. På plats är naturligtvis också hans högsta chef och dessutom hans fru. Ingenting får gå fel! Men bara några minuter innan gästerna anländer får han oväntat besök av Maria som han inte sett på evigheter. De hade en kort passionerad affär för 18 år sen och nu avslöjar hon en oväntad hemlighet: Hon blev gravid efter deras kärleksnatt och födde en son. Nu har sonen fyllt 18, blivit myndig, och fått händerna på informationen att han minsann HAR en pappa vid liv, och som tydligen jobbar som doktor på detta sjukhus. Nu är sonen på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Medan doktor Ljung försöker hålla både sin karriär och sitt äktenskap intakt, virar han in sig i ett nät av galna lögner som blir mer och mer komplicerade att hålla reda på. Till sin hjälp tar han också in sin godtrogne, bäste vän doktor Johansson (Ola Forssmed) som tvingas hjälpa till i det invecklade kaoset som även inkluderar en misstänksam polis, en livsfarlig översköterska, en showsugen doktorskollega och en senil gubbe vilse på sjukhuset.
Farskarusellen snurrar snabbare och snabbare i denna twistfyllda fars av mästaren själv Ray Cooney, som även skrev fjolårets succé Trassel. För första gången möts de komiska genierna Thomas Petersson och Ola Forssmed på samma scen, dessutom förstärkta av publikfavoriterna Sussie Eriksson som den pålitliga översköterskan och Andreas Nilsson som den senila gubben samt en stark ensemble.
Det här blir en hysterisk skrattfest man inte vill missa, signerad succéregissören Edward af Sillén (Trassel, Rakt Ner i Fickan).

Av/ombokningsskydd, rullstolsplats, gruppbokningar eller övriga frågor: vg kontakta Kalmarsalens biljettkassa 0480-42 10 10

Längd inkl. paus: ingen uppgift

Information till Ticketmasters support
Teatern flyttas till 2021
Arrangören tillåter inga återköp!
Alla köpta biljetter gäller på de nya datumen 2021.
Byte av biljett till annat datum inom spelperioden är möjlig senast 31 oktober 2020, men dessa hänvisar ni att kontakta biljett@kalmarsalen.se 0480 421010 samt alla ärenden gällande kunder som köpt arrangörens avbeställningsskydd.
Kalmarsalen kommer senast 11 maj att ha mailat alla kunder och under kommande veckor ringer vi de kunder som inte vi har mailadresser till.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-07-03 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

475kr - 475kr


Kort länk hit: