Menu

Spöket Comedy Club Presenterar! Simon Gärdenfors

Kalmar

Krögers
torsdag, 25 april 2024 kl:19:30

Kalmars kusligaste stand up klubb slår på stort torsdagen den 25 april med en två timmar lång stand up show på Krögers i Kalmar med briljanta Simon Gärdenfors som huvudakt. Kvällen bjuder även på support från de eminenta Catrin Martinsson och Erik Bören. Kvällens MC är Spökets egna Filip Magnusson.
Hyllade och skandalomsusade Simon Gärdenfors är utan tvekan en av Sveriges största stand upp-stjärnor. Han bjuder på en mångfacetterad repertoar med både grovt och snällt där tramset står i fokus. Någonting som tar sig form av finurliga spaningar, absurda händelser och riktigt vassa punchlines. Han hörs frekvent i sina egenproducerade poddar "Specialisterna", som han gör tillsammans med Anton Magnusson och Albin Olsson, och Arkiv Samtal där han varje vecka pratar med olika gäster. 2018-2020 gjorde han den egenskrivna och egenproducerade Youtube-serien"Mina Problem" där han också var huvudroll. En succe som gjort honom filmaktuell med en egen långfilm av serien som finansierades på kickstarter. Hitintills har han släppt 3 stand upp-specialer och kommer senast från den rikstäckande turnen Stad och Land som gjorde tillsammans med Anton Magnusson. 
Start 19:30 Sittplatser finns men i begränsat antal och kan inte garanterasVill man äta innan föreställningen kan man boka bord här https://krogers.se/

Datum / Tid

torsdag, 25 april 2024 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Krögers

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad