Menu

SIMON GÄRDENFORS & ANTON MAGNUSSON - STAD & LAND

Kalmar

Söderport
onsdag, 19 april 2023 kl:19:30

Sveriges mest kompromisslösa humorduo är nu tillbaka med sina dubbla stand up-föreställningar STAD & LAND och åker på Sverigeturne!

Simon är en riktigt skön storstadskille som bosatt sig i centrala Stockholm. Han verkar ha klippkort till metropoler som New York, Tokyo och London medan Anton har gått åt andra hållet och slagit rot ute på vischan i Trelleborgs kommun. Lugnt och skönt och långt från storstadens puls. I sina nya stand up-föreställningar STAD & LAND driver Anton Magnusson och Simon Gärdenfors hejdlöst med kontrasterna mellan storstad och landsbygd.

Längd: 120 min (inkl. paus)
Producent: Markus Wiklund Ferrer, A Love Supreme

Om Simon Gärdenfors
Simon Gärdenfors är född 1978 och är en multitalang från Hjärup i Skåne och är serietecknare, rappare i gruppen Far & Son, TV-personlighet men framförallt stand up-komiker. Mellan 2020-2022 turnerade Simon med föreställningen "Uppvigling & Förledande av ungdom" tillsammans med Anton Magnusson och blev nominerad till Årets Föreställning i Svenska Stand Up Galan 2022. Simons första soloturne "En Slapp Timme" var den allra första svenska stand up-specialen att sändas på legendariska Comedy Central i Sverige. Simon har även medverkat i samtliga säsonger av SVT’s Släng Dig i Brunnen, Samhällsjudo på TV12 samt i Comedy Central Stand Up - Utan Gränser.

Om Anton Magnusson
Anton Magnusson är född 1983 i Trelleborg och är stand up-komiker och prisbelönt rappare. Mellan 2020-2022 turnerade Anton med föreställningen "Uppvigling & Förledande av ungdom" tillsammans med Simon Gärdenfors och blev nominerad till Årets Föreställning i Svenska Stand Up Galan 2022. Han har även medverkat i flera säsonger av SVTs Släng Dig i Brunnen och vann 2019 det årliga Johnny Bode-priset då hann fått ”årets största sociala medier-drev mot sig”.
 
FRÅGOR OM TURNÉN
Markus Wiklund Ferrer. A Love Supreme
markus@alovesupreme.se
 
PRESS
Emil Cardebrant, Shomei
emil.c@shomei.se

Datum / Tid

onsdag, 19 april 2023 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Söderport

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad