Menu

Tommy Körberg - Grand Finale - Kalmar

Kalmar

Skälby Gård Kalmar
söndag, 16 juli 2023 kl:19:30

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succeshow Grand Finale på sommarturne runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. 16 juli kommer Grand Finale till Skälby Gård i Kalmar!
 
"Världsklass", "Storslagen", "Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt", "Pondus och hjärta" – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turne och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.
 
Biljetter
Parkett - 695kr + serviceavgift
Plats i det gröna - 595kr + serviceavgift (picnicfilt och egen fällbar stol tillåten)
 
Autentiska biljetter säljs här via nortic. Se upp för dyra och falska andrahandsbiljetter!
 
Rullstolsbiljett bokas genom mail till oskar@paraply.se och inkluderar 1 ledsagare.
 
Glöm inte att ta med dig biljetten till showen – ingen entre utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.
 
 
Picknick:
Egen picknickkorg med mat och dryck får tas med in på konsertområdet. OBS! Glasflaskor, burkar, termosar och starksprit är inte tillåtna. Medhavd dryck är tillåtet i PET-flaska/Tetrapak. Endast bestick i plast eller trä.
 
 
Tillåtna och ej tillåtna föremål:
 
Ta gärna med: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, filt och glatt humör.

Ta inte med: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, glasflaskor, burkar, sprit, termosar, metallknivar/bestick, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stolar, bord, grillar, stora väskor, djur, barnvagnar, vapen eller annat som kan skada andra.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.
 
 
Hitta hit:
Skälby Gård har adress Skälbyallen 5, 392 38 Kalmar. Vi rekommenderar er som kan att gå eller cykla till showen. Närmsta busshållplatser är Skälbyallen och Skräddaretorpsvägen. Kommer du med bil finns ett begränsat antal parkeringar på Skälby Gårds grusytor
 
 
Hålltider:
18.00 - Området öppnar
19.30 - Show (ca 1h 40min)

Datum / Tid

söndag, 16 juli 2023 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Skälby Gård Kalmar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad