Menu

Esplanaden // Loom

Kalmar

Söderport
fredag, 28 april 2023 kl:21:00

Esplanaden
Esplanaden är ett svenskt rockband baserat i Kalmar, Sverige. Dystra texter om kärlek och besvikelse blandas med energiska riff och slagkraftiga rytmer. Bandets tre medlemmar har många års erfarenhet som musiker i olika konstellationer både tillsammans och med andra. De har tillsammans lyckats sätta sitt sound som "less is more", som helt klart gör sig bäst live på scen.

Esplanaden har fler låtar som snart kommer släppas och de planerar inför en EP i början av 2023.

Ni har väl inte missat att Drefvets musikpodd "musikrådet" uppmärksammade Hårspray&Cider i samband med releasen. De beskrev singeln som "ungdomlig melankoli, svensk pop i gråa kläder med ett romantiskt skimmer över sig."




Loom
Har du också grubblat dig sömnlös över vad som skulle hända om Dolores ORiordan och Robert Smith hade slagit sina huvuden ihop?
Nu är dvalan över. Med snart 20 år tillsammans som band har Loom legat förankrat i den småländska myllan och lagrats över decennierna. Med malande basgångar, gothiga guitarrslingor och en känsloladdad sång som skär igenom huden har bandet producerat en strid ström av låtar genom åren, allt ifrån renodlat shoegaze till indie goth och depp-pop-dängor, alltid långt ifrån hörhåll för allmänheten

-  
Söderport
Slottsvägen 1
18 år! 
Live på scen: 21:30.
Förköp 120:- + serviceavg.
Dörren 150:- 

Datum / Tid

fredag, 28 april 2023 kl: 21:00

Plats

Kalmar, Söderport

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad