Menu

Marco Mendoza // Söderport, Kalmar

Kalmar

Söderport
torsdag, 18 juli 2024 kl:21:00

Marco Mendoza  är så mycket legend man kan bli inom rock- och hårdrockkretsarna. Med en karriär som sträcker sig över årtionden har han etablerat sig som en av branschens mest respekterade musiker.

Mendoza har varit medlem i flera av de absolut största rockbanden, inklusive Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent. Journey, Blue Murder, Lynch Mob och The Dead Daisies, där han har bidragit till deras framgångar och popularitet med sin mångsidiga musikalitet. Marco’s genuina musikalitet och engagerande scennärvaro har gjort honom till en ikon inom rockgenren.

Utöver sitt arbete med band har Mendoza också släppt tre soloalbum och arbetat som sessions spelare och turnémusiker för andra artister. Hans passion för musik och konstnärliga visioner har gjort honom till en omtyckt och respekterad sångare och basist, vars talang fortsätter att inspirera och fascinera musikälskare världen över.

Förvänta er en kväll med massor av klassisk 70-80-tals rock i 2024 års tappning samt ett separat mini set med några av Thin Lizzy’s största hits. 
 -
Söderport
Slottsvägen 1
Live på scen ca: 21:30
Förköp: 295:- serviceavg. 
Dörren 380:- 

Datum / Tid

torsdag, 18 juli 2024 kl: 21:00

Plats

Kalmar, Söderport

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad