Menu

Vallen Comedy Club – JOSEFIN JOHANSSON

Kalmar

Teatervallen
torsdag, 30 mars 2023 kl:19:30

Varmt välkomna till Vallen Comedy Club uppe hos oss på TeaterVallen. Här är det (bokstavligt och bildligt talat) högt i tak när vi bjuder in några av landets mest populära Stand Up-artister. 
 
Vi välkomnar JOSEFIN JOHANSSON till Vallen Comedy Club.  P3-profilen som blev en del av Sveriges familjeunderhållning band annat som vinnare i På Spåret” och programledare i Smartare än en femteklassare. Men det är på scen som hon lyser starkast med smarta skämt och kanske en och annan låt dyker upp.
 
SUPPORT
Josefin Sonck blir ständigt hyllad på standup-scenen och det är alltid en succe när hon har besökt oss. Just nu är hon aktuell i humorserien "Vuxna Människor" och dramat "Spelskandalen".  
Erik Axelsson har länge skojat runt i de värmländska skogarna, men det är en stor glädje för oss att han byter miljö. En härlig och mysig komiker som ni kommer garantera att gilla.
 
KVÄLLENS KONFERENCIER
Erik Bören
 
FÖRST MAT & DRYCK – SEDAN SKRATT
Det är dumt att skratta så att tårarna rinner på fastande mage. TeaterVallens hyllade kök erbjuder en härlig Stand Up-Meny och givetvis fullt sortiment i baren. Missa inte att boka bord! 
Telefon: 0480-18 650, Mail: bokning@teatervallen.se
 
ÖVRIGT
Dörrarna öppnar: 17:30
On Stage: 19:30
Bordsbokning m.m.: 0480-18 650, bokning@teatervallen.se

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2023 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Teatervallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad