Menu

Krogshow: Tjugo Kilo Senare

Kalmar

Teatervallen
fredag, 21 april 2023 kl:17:30

KROGSHOW – Tjugo Kilo Senare
 
Tre år försenade är det dags för tioårsjubilerande Magnus Kviske och Adam Lindehoff Norbäcker att ha premiär på sin helt nyskrivna krogshow ”Tjugo Kilo Senare”.  
 
Den 14 april är det premiär för en klassisk krogshow med sång, dans, mycket humor och (i vanlig ordning) kanske något naket… Allt signerat Magnus & Adam.   
 
Året var 2010 då Magnus och Adam tillsammans med pianisten Josef Appelqvist hade premiär på föreställningen ”Finn två fel”, i regi av Mathias Sunden, på Hanssons Krog. Succen var ett omedelbart faktum och de planerade nio föreställningarna sålde slut på en vecka. Efter ytterligare succeer med krogshower som ”Inte ett rätt”, ”Tolv i topp” och inte minst ”Varning för Magnus och Brasse” är duon äntligen tillbaka och tio-årsjubilerar med ”Tjugo Kilo Senare”
 
Kvällen inleds med en härlig TvårättersSupe innan det är dags att släppa lös Magnus och Adam i full frihet på scen.
 
FÖRRÄTT
Inkokt vit sparris med laxtartar och örtemulsion samt fermenterad rädisa.
 
VARMRÄTT
Kalventrecöte med rostad vitlökscreme, konjac- och långpepparsky samt bakad hjärtsallad och sherrytomater. Serveras med Teatervallens potatisterrin.
 
(Självfallet erbjuder vi även vegetariska/veganska alternativ om så önskas, vänligen kontaka oss på 0480-18650 eller bokning@teatervallen.se) 
 
Tvårätterssupen serveras innan föreställningen och showen beräknas starta ca klockan 20.00. Ni kommer bli kontaktade av Teatervallen om exakt tid för ankomst.
 
 
OBS: PRISET: 525:-/per person

Datum / Tid

fredag, 21 april 2023 kl: 17:30

Plats

Kalmar, Teatervallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

525kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad