Menu

Metal Theatre presents Dead Express with Reptile Tongue and DJ Dregen

Kalmar

Teatervallen
söndag, 30 april 2023 kl:18:30

DEAD EXPRESS
 
Dead Express startades 2014 med målet att köpa jävligt dyra instrument. Gärna en spelning innan årets slut också. Första giget var den 28 september 2014 på ett bryggeri i Nyköping. Sen har vi kört på. Första EP:n kom 2016 och då spelade vi även på Peace and Love i Borlänge. 2017 kom fullängdsdebuten och 2018 släppte vi platta nummer 2, för att följa upp den med platta nummer 3, Brain Damage, 2019. Vi har lagt mer tid i repan och studion än att lira live. Vi har hunnit med c:a 50 gig.   Joan Wahlgren slutade som sångare i bandet efter inspelning av kommande albumet Game Changer. Detta på grund av svår tinnitus.  Sen december 2022 sjunger Marcus Rylander i bandet.    Vi kommer spela 10 av 11 låtar från Game Changer i Kalmar.  Plus lite till då förstås  
 
https://open.spotify.com/artist/4e8KCrD96Hlo279zjdkPVy?si=OYXmuxHlQimsFT6bU8z5Qg
 
REPTILE TONGUE
 
Reptile Tongue är en power-trio från Oskarshamn som kombinerar fartfylld rock med högenergiskt framträdande!    Bandet är högaktuella med  sin andra EP "Bite This" , releasedatum den 24 Mars .    Sångaren och basisten Roffe Sjöberg hälsar: Vilken söndagsmiddag Sabbath Records bjuder in till!  Reptile Tongue till förrätt, Dead Express till huvudrätt och Dregen till både efterrätt och fördrink! Kommer bli en grym kväll och vi är sjukt taggade! Rock On!!   Värm redan nu upp pek och lillfingret och smörj in nacken med liniment för det kommer bli en medryckande kväll så het att det inte behövs någon majbrasa!
 
https://open.spotify.com/album/7fcdmHFPkdvTygzhbJe1g5?si=Xd5ytawSRmehbCe__Ri07g  
 
DREGEN


Andreas Tyrone Dregen, känd som enbart Dregen, ursprungligen Svensson, född 12 juni 1973 i Nässjö, är en svensk musiker. Han spelar gitarr i rockgruppen Backyard Babies och med Michael Monroe. Han är även gitarrist i The Hellacopters.
Denna kväll är Dregen vår DJ och rattar den rätta musiken före, mellan och efter banden
 

Datum / Tid

söndag, 30 april 2023 kl: 18:30

Plats

Kalmar, Teatervallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

265kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad