Menu

VALLEN COMEDY CLUB – THANOS FOTAS

Kalmar

Teatervallen
torsdag, 29 februari 2024 kl:19:30

Vi är så glada att åter kunna bjuda in Thanos Fotas till TeaterVallen och Vallen Comedy Club. Han gjorde succé i somras på vår utescen när han visade såväl Henrik Schyffert som Fredrik Andersson var det komiska skåpet ska stå. För er som inte är så bekanta med Thanos väntar en fantastisk kväll med massor av skratt och stor komisk finess. Vi andra känner honom bland annat från ”Invandrare för svenskar” och ”Laxbralla”. 
Som support finner vi den kanadensiska superkomikern Sunny VK. I höstas vann hon Nordens största standuptävling Grand Comedy Slam och gjorde succé i London under King Kong Competion. Just nu befinner hon sig, av outgrundlig anledning i Kalmar. Missa henne inte innan hon försvinner till betydligt större scener ute i världen. I Love Hedman finner vi en ny småländsk förmåga med knasiga funderingar och absurd charm i en snurrig skalle som för tankarna till Willy Wonka, utan sötsuget.

Dörrarna öppnas kl 17,30. Showen börjar 19,30. Glöm inte bort att boka bord för att äta innan det drar igång. Detta gör du på bokning@teatervallen.se eller 0480-18650. Vår härliga meny hittar du på www.teatervallen.se 
 

Datum / Tid

torsdag, 29 februari 2024 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Teatervallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad