Menu

BOLANDERS SKOR

Karlstad

ARENAN BIBLIOTEKSHUSET
fredag, 10 mars 2023 kl:19:00

Anna-Lena Hemström och Ing-Marie Carlsson i en hämndtrevlig komedi med sång.

De två väninnorna och kollegorna Gunhild och Wiwi har sedan länge arbetat i den lilla butiken Bolanders skor. De har sina rutiner – fisk på tisdagar, tvätt på torsdagar och sherry till fredagkaffet. Och bakningen som är ett stort intresse förstås. Livet rullar på precis som det ska.

Men hur kommer det sig att den tidigare direktören för skobutiken så hastigt dog och varför försvann plötsligt plågoanden Larry Björk? Vad är det egentligen som sker i den lilla skobutiken, vad är det för konstig odör från lagret – och vad är den hemliga ingrediensen i kardemummabullarna?

Bolanders skor är en historia om vänskap, trygghet och hämnd. En berörande feelgood-deckare med sång.

I rollerna ser vi Ing-Marie Carlsson och Anna-Lena Hemström. Ing-Marie Carlsson är känd från en rad älskade filmer och serier, bland annat Black Jack, Änglagård och Tre kronor och hon har spelat i flera pjäser på Riksteatern. Anna-Lena Hemströms CV imponerar också med bland annat Drömkåken, Pensionat Oscar och en mängd pjäser och tv-program.

Manuset är skrivet av Bengt Järnblad och för regin står Ola Heden. Riksteaterns publik känner Ola från produktionerna Sådan far, Alla heter Allan, Den Inbillade sjuke, Den Girige och många fler.

Medverkande
Ing-Marie Carlsson
Anna-Lena Hemström

Konstnärligt team
Manus: Bengt Järnblad
Regi: Ola Heden

Längd: ca 2 tim, inkl paus
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Datum / Tid

fredag, 10 mars 2023 kl: 19:00

Plats

Karlstad, ARENAN BIBLIOTEKSHUSET

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad