Menu

Bror Gunnar Jansson

Karlstad

CLARION HOTEL PLAZA
lördag, 26 oktober 2019 kl:18:30

bÄntligen dags för intima konserter på Plazas innergård igen! Vi är riktigt glada att kunna presentera Bror Gunnar Jansson med trio på scenen. Förband är karlstadbandet Zulueta. Med andra ord blir det en helkväll i musikens tecken./b

Bror Gunnar Jansson
Det händer mycket för Bror Gunnar Jansson under 2019. Hans starka framträdande i På spåret 1 februari har fått mycket stort genomslag. Han turnerar intensivt hela året i bland annat Sverige, Frankrike, Danmark, Kanada, USA, Finland, Tyskland och Nederländerna. I Sverige kommer han turnera som trio, tillsammans med en basist och en trummis.

True crime i musikform. Det kan en kalla Bror Gunnar Janssons fjärde album They Found My Body In A Bag som centrerar sig kring ett antal olika mordfall med svensk koppling. På så sätt skiljer det sig från hans tidigare album, på vilka han främst gjort låtar utifrån påhittade historier och karaktärer placerade i ett parallellt universum. Även musikaliskt har den nya skivan till viss del ett nytt sound, då han tagit ett steg längre in i grunge och rock’n’roll-doftande mark medan han hållit kvar andra foten i blues och folk-myllan. Albumet släpps 20 september.

emGör succé i På spåret ++++/em - Aftonbladet
emTrollbinder med sin stenkakeröst 4/5/em - DN
em”Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset”/em – Gaffa
em”Ett 10-talets bluesfenomen”/em – P1 Kultur


Bror Gunnar Jansson
2024-07-13 20:00:00
Blandat, MARIEFRED, Skottvångs Grufva

Datum / Tid

lördag, 26 oktober 2019 kl: 18:30

Plats

Karlstad, CLARION HOTEL PLAZA

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad