Menu

ANNIKA HERLITZ

Karlstad

Friluftsteatern Mariebergsskogen
söndag, 9 augusti 2015 kl:16:00

Rosell & Bergson har nöjet att presentera: Fantastisk Familjeshow med Froststjärnan Annika Herlitz!

Annika Herlitz, som gör den svenska rösten till isprinsessan Elsa i den stora succéfilmen Frost, kommer i sommar med ett enastående framträdande som bland annat innehåller de stora låtarna från filmen!

Låtarna från filmen har blivit enorma hits bland barn och föräldrar runt om i hela världen, och bara de svenska versionerna har över 10 miljoner streams på Spotify

Tillsammans med sin syster Mette kommer de att bjuda på en fantastisk familjeshow med låtar från Frost, men även inslag från High School Musical där hon spelade en av huvudrollerna i den svenska scenuppsättningen.

Välkommen till sommarens familjeshow som kommer få barn och föräldrar att jubla!

Söndagen den 9:e augusti kl 16:00 på friluftsteatern i Mariebergsskogen, Karlstad. Biljetter finns på www.ticnet.se och www.scalateatern.com

Mariebergsskogen, Karlstads stadspark, är en gåva från dr Conrad Höök som tyckte så mycket om sin skog att han ville att den skulle bevaras till glädje och fröjd för kommande generationer. När Karlstad stad tog emot donationen år 1896 lovade man att Mariebergsskogen skulle vårdas som stadspark för all framtid.

Datum / Tid

söndag, 9 augusti 2015 kl: 16:00

Plats

Karlstad, Friluftsteatern Mariebergsskogen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad