Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Den Inbillade Sjuke

KARLSTAD CCC BILJETTER 054190080Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bDEN INBILLADE SJUKE
En hejdlös satir om piller, lavemang och gubbar vi fått nog av!/b
Regi och bearbetning: Stefan Larsson
Översättning: Sven-Åke Heed

bMolières hejdlösa komedi emDen inbillade sjuke/em är en underhållande drift och uppgörelse med den despotiske och hypokondriske mannen, spelad av Mikael Persbrandt, som dominerar sin omgivning med lavemang och inbillade sjukdomar. Hans personliga assistent, spelad av Petra Mede, manipulerar och lurar honom i sina försök att dämpa skadeverkningarna denna jättebebis till man skapar./b

Den inbillade sjuke är en skitrolig uppgörelse med diagnoshysteri och alternativmedicin. En historia om besattheten av att läsa Fass som om det vore erotisk litteratur och om att gifta bort sin dotter med en läkare mot hennes vilja – för det är ju bra att ha någon med receptblock i familjen!

En skrattfest utlovas när Mikael Persbrandt, Petra Mede, Jessica Liedberg, Johan Wahlström, Pelle Grytt och Alexandra Zetterberg Ehn kolliderar i denna laxerande komedi.

emFöreställningen är 2 timmar och 30 minuter lång inklusive 20 min paus./em

Mer info: a href=http://www.maximteatern.com/forestallningar/den-inbillade-sjuke/ target=_blankwww.maximteatern.com/a

Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

iframe width=560 height=315 src=https://www.youtube.com/embed/cuhzJrXeWoY frameborder=0 allow=accelerometer autoplay encrypted-media gyroscope picture-in-picture allowfullscreen/iframe

Visa hela beskrivningen