Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

The Music of Motown feat. Afro-Dite

Karlstad CccDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hyllade ”The Music of Motown featuring Afro-Dite” som spelades på Berns kommer nu till Karlstad! Glitter och glamour i den tempofyllda showen med Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker med ensemble . Massor av odödliga soulhits där energin sprudlar.

Inspirerade av framgången på Berns ger sig ”The Music of Motown featuring Afro-Dite” kommer till Sundsvall och ut på Sverigeturné. Mellan november 2016 och april 2017 besöks över 30 orter från Malmö till Luleå. Förutom stjärntrion Afro-Dite – Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker – medverkar flera andra artister.

– Det är ett underbart proffsigt gäng i showen som sprudlar av energi och värme. Musiken är tidlös och galet svängig. Publiken är med oss från första till sista tonen, säger Blossom Tainton.

– Motownlåtarna väcker nostalgi, konstaterar Gladys del Pilar. Det är högt tempo och folk är verkligen med på noterna. Yngre i publiken har här chans att höra varifrån dagens artister hämtat sin inspiration.

Med glitter, glamour och glimten i ögat serveras publiken ett 50-tal fullträffar från soulscenens 1960-tal och framåt. Tempot är högt, musiken svängig och hela showen en färgsprakande upplevelse. Låtarna med sina raffiga arrangemang bidrog till att stöpa om musikvärlden. Diana Ross & The Supremes förknippas särskilt med Motowns soulfunkiga musik men där lyser även namn som Ray Charles, Little Stevie Wonder, Jackson Five, Thelma Houston, Smokey Robinson och Lionel Richie. Deras skivor har sålts i flera hundra miljoner exemplar.

Showen bjuder på ett pärlband med ”some real genuine soulmusic” inklusive en mängd klassiska Motownhits..


Show: ”The Music of Motown featuring Afro-Dite”
Längd: Ca 1 timme och 40 minuter, ingen paus, med fler än 50 Motownhits
Sverigeturné: Hösten 2016 och våren 2017, till bla Stockholm Waterfront & premiär i Örebro Conventum 5/11 och gästar Karlstad 24/2 – 2017 på Karlstad CCC .
Manus och regi: Robert Dröse
Musikbakgrunder: Martin Landh
Producent: Anna Norberg
Medverkande:
Afrodite – Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker.
Samt artisterna Anders Bertilsson, Simon Lingmerth, Maria Franzén, Caroline Johansson Kuhmunen, Bill Sundberg, Anja Björck .
Produktion: Dröse & Norberg Production AB
www.drosenorberg.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-02-24 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Afro-Dite

Afro-Dite, Never Let It Go på Spotify

Never Let It Go

Never Let It Go

Afro-Dite, The Boy Can Dance på Spotify

The Boy Can Dance

The Boy Can Dance

Afro-Dite, Aqua Playa på Spotify

Melodifestivalfavoriter

Aqua Playa

Afro-Dite är en svensk popgrupp, bestående av Gladys del Pilar, Blossom Tainton och Kayo Shekoni, som vann den svenska Melodifestivalen 2002 med låten Never Let It Go. De kom senare på en åttonde plats i Eurovision Song Contest. De deltog även i Melodifestivalen 2003 med låten Aqua Playa och kom då sjua. 2007 kom de ut med ett nytt album. Lagom till Stockholm Pride 2011 släppte Jonas Hedqvist en ny version av singeln I am What I am tillsammans med gruppen Afro-Dite. Gruppen gjorde comeback och deltog i Melodifestivalen 2012 med låten "The Boy Can Dance". De kom 5:a i första deltävlingen och blev därmed utslagna.Denna artikel om en musikgrupp behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.