Menu

MIA TÖRNBLOM - SJÄLVLEDARSKAP OCH PERSONLIG MARKNADSFÖRING

Karlstad

Karlstad Ccc
fredag, 23 februari 2018 kl:09:00

Vi behöver alla marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Idag är självledarskapet och att våga ta plats viktigare än någonsin! Att ta plats handlar om att ge oss själva utrymme nog att våga leva livet vi drömmer om utan att knuffa undan någon annan. För att lyckas med detta behöver vi hitta vår drivkraft, söka vårt varför och förstå vår värdegrund.

Mia guidar oss på vägen mot ett rikare och mer välmående liv. Ett liv där vi med stark drivkraft och en känsla av grundtrygghet drömmer stort och tar ansvar för våra handlingar och behov. Vi kan öva upp vår empati, vår sociala förmåga och få en sannare självbild. Det gör vi bäst med generositet och ansvar som ledstjärnor. Inom de allra flesta yrken behöver vi sälja in oss själva för att fortsätta att vara attraktiva på arbetsmarknaden. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör, men om ingen märker det eller vet om att vi finns, får vi inga nya uppdrag, jobberbjudanden eller vad det nu är vi längtar efter.

Mias egna ord om utbildningen/föreläsningen
Idag är det viktigare än någonsin att vi lyckas nå ut med, och informera om de tjänster och produkter vi har att erbjuda. Min ambition med denna utbildning är att inspirera dig att skapa den arbetssituation just du vill ha. Med hjälp av konkreta verktyg vill jag visa hur du skapar förtroende, övertygar och gör ett positivt intryck och tar plats. Vi behöver alla marknadsföra oss själva och vårda vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Vi säljer - eller så gör vi inte det.

För vem?
Föreläsningen riktar sig till dig som privatperson, företag eller arbetsgrupp som vill utveckla självledarskapet och stärka det personliga varumärket! Det är ett gyllene tillfälle för dig, dina vänner och din arbetsgrupp att hämta inspiration och kunskap om hur du marknadsför dig själv och skapar den arbetssituation du strävar efter!

Om Mia
Mia har med stor framgång skrivit böcker och föreläst om att leda sig själv och andra. Hon är specialist på att måla upp igenkännande scenarion som bidrar till skratt och gör det lätt att ta till sig budskapet. Mia är en föreläsare i världsklass där hon med energi, karisma och humor bjuder på succé varje gång!

Lokal: Lars Magnus Ericsson, Plan 5, Karlstad CCC
Tid: Kl. 9.00 - 12.00
Längd: 2,5 timmar + 30 min fikapaus
Fika ingår
foto: Michael Törnblom

Välkommen!

Datum / Tid

fredag, 23 februari 2018 kl: 09:00

Plats

Karlstad, Karlstad Ccc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad