Menu

SVEN-BERTIL TAUBE - SÅ LÄNGE SKUTAN KAN GÅ

Karlstad

Karlstad Ccc
söndag, 3 februari 2019 kl:19:30

Efter publiksuccén på Dramaten i vintras, med ett tiotal slutsålda konserter, åker Sven-Bertil Taube och Peter Nordahl på landsomfattande turné i ett samarbete mellan Universal Music och Dramaten.

När Sven-Bertil Taube hösten 2017 utkom med albumet SÅ LÄNGE SKUTAN KAN GÅ - i samarbete med arrangören och producenten Peter Nordahl - var det många inklusive dom själva som trodde att sviten med en trilogi nu fullföljts. Men så blev det lyckligtvis inte.

Efter succén på Dramaten i vintras fick de sådan mersmak att duon i höst åker ut på turné. Med sig har de inte bara repertoar från vinterns föreställning, utan de kommer även bjuda på nya sånger hämtade från kommande albumet med fler Taube-tolkningar som utkommer i oktober.

Även detta album blir en kärleksfull och poetisk hyllning till Everts sånger med nya inspelningar av tex Sjösalavår, Frithof Anderssons paradmarsch, Den lycklige nudisten (Nudistpolka), Brevet från Lillan, Änglamark med flera. Sven-Bertil utlovar även, minst, en av honom aldrig tidigare insjungen visa.

Sven-Bertil Taube säger om relationen till Everts musik:
Det har alltid funnits anledning att återbesöka hans mångfacetterade katalog av visor. Jag upptäcker alltid något nytt. Så även denna gång.

Album nummer fyra från Taube/Nordahl kommer alltså att följas av en turné med rakt genom Everts sånger under 14 föreställningar i hela landet från november 2018 till februari 2019.

Den som var med på Dramaten får återuppleva några av de mest magiska musikföreställningarna i Sverige förra året. Den som inte var med har sannerligen något att se fram emot.

Mer info: www.svenbertiltaube.se

Längd: 2 timmar, inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Datum / Tid

söndag, 3 februari 2019 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Karlstad Ccc

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

395kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad