Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

MANFRED MANN’S EARTH BAND

Karlstad CccDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vi är oerhört stolta över att för första gången få välkomna dessa populära proggrockare till Karlstad som med över 40 år i ryggen verkligen vet hur man bjuder på en minnesvärd upplevelse

Keyboard-virtuosen Manfred Manns karriär spänner över imponerande sex årtionden. Han föddes i Johannesburg i Sydafrika 1940 men har varit aktiv i England sedan 1962. Tillsammans med bandet som också kallades Manfred Mann, var han den som hade fler hits i England än The Beatles på 60-talet.

1971 bildade han Manfred Mann’s Earth Band, som gick in för mer progressiv rock och stilöverskridande sound likt brittiska band som Cream och Traffic. De tolkade också andra artister och fick bland annat en stor hit med sin version av Bruce Springsteens ”Blinded by the Light”.

Med tiden har det blivit otaliga hitlisteplaceringar med klassiker som Ellie Greenwichs ”Do Wah Diddy Diddy”, The Shirelles ”Sha La La” och Bob Dylans ”The Mighty Quinn”. Efter mer än 40 aktiva år har alla från Sting till Paul Weller och Del Amitri till Super Furry Animals tolkats av Manfred Mann’s Earth Band.

Manfred Manns Earth band:
Manfred Mann – keyboards
Mick Rogers – gitarr
John Lingwood – trummor
Steve Kinch – bas
Robert Hart – sång

Längd: ca 90min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: