Menu

SKÅL! & CARLSTAD BEER AND WHISKY FESTIVAL 18:00-20:00

Karlstad

Karlstad Ccc
lördag, 2 november 2019 kl:18:00

NÄR VI TVÅ BLIR ETT!
En skål är en lyckönskan, en hyllning eller en kärleksförklaring. Att skåla kan också betyda att man känner samhörighet och delar inställning till något, därför vill de båda dryckesmässorna Skål! och Carlstad Beer & Whisky Festival höja en gemensam skål.

Carlstad Beer & Whisky Festival och Skål! har samma inställning till vad som skapar en fantastisk mässa: Vi vill bjuda vara gäster på det bästa dryckesvärlden har att erbjuda, både vad det gäller smak och kunskap. Vi delar viljan att skapa en plats att mötas på, full av glädje, med goda smaker och upplevelser, allt i en skön och avslappnad miljö där alla känner sig välkomna.

Denna insikt om en gemensam värdegrund, men också synergierna i våra mässors olika styrkor har gjort beslutet lätt; Carlstad Beer & Whisky Festival och Skål! blir ett!

Den 1:e - 2:e november hälsar vi alla hjärtligt välkomna till CCC i vår första gemensamma tillställning, så kom och höj era glas tillsammans med oss. Vi utlovar en smakfull, hjärtlig och levade fest. Det skålar vi på!

Öppettider Fredag 15.00-21.00 Lördag 13.00-20.00

Biljetterna säljs med en entrétid! Det betyder att biljetten ENDAST GÄLLER SOM INTRÄDE MELLAN dessa klockslag. Sedan får ni självklart stanna tills mässan stänger.

Obs! Köp förköpsbiljetter för garanterat inträde. Boka biljetter på ticketmaster.se eller köp hos Scalateatern 054-190080

Karlstad CCC är kontantfritt.
Åldersgräns: 20 år
Varmt välkomna!

Datum / Tid

lördag, 2 november 2019 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Karlstad Ccc

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

290kr - 605kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad