Inställt!
kl: 18:00

Grease - På Turné

KARLSTAD CCCDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bNu åker Nöjesteatern i Malmö ut på turné med deras produktion av succémusikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen!/b

När Grease nu ger sig ut på Sverigeturné åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna med från Karlskrona ända upp till Luleå.

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som “Grease is the word”, “Greased Lightning”, “Youre the One That I Want” och “We Go Together”.

I Grease träffar Danny spelad av bAnton Hagman/b sin Sandy, bCaroline Johansson/b Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av bLotta Engberg/b, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton John i filmklassikern från 1978, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

bÅldersgräns/b: 6 år
bLängd/b: ca 2 timmar och 45 minuter, inkl. paus.
bRullstolsplats/b bokas på Scalateatern 054-190080.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-22 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: