Menu

Tomas Ledin Symphonia

Karlstad

Karlstad Ccc
lördag, 2 september 2023 kl:19:00

Tomas Ledin och Wermland Operas orkester lördag 2 september på Karlstad CCC. Biljettsläpp 3 april.
Tomas Ledin är med sin 50-åriga karriär, en av Sveriges mest folkkära artister. Låtar som Sommaren är kort och En del av mitt hjärta är några av de allra största svenska hitsen någonsin. Han har skapat låtar som för evigt etsat sig fast i musikminnet hos större delen av den svenska befolkningen. I projektet Symphonia klingar Ledins musik på nytt sätt i nyskrivna orkesterarrangemang tillsammans med Wermland Operas orkester.
Orkesterarrangemangen är signerade kompositören, dirigenten och producenten Peter Nordahl, som även leder konserten. Publiken får uppleva både de mest självklara hitsen, och även mindre känd repertoar som öppnar för helt nya tolkningar av musiken.
Tomas Ledin Symphonia krönte Ledins jubileumsår 2022 då han både firade 50 år som artist samt sin 70-årsdag. Premiären skedde i november på plats i Konserthuset i Stockholm tillsammans med Kungliga Filharmonikerna. Under två magiska kvällar med Symphonia fylldes Konserthuset till sista plats och nu fortsätter framgången på turné runt om i Sverige och Finland!

Datum / Tid

lördag, 2 september 2023 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Karlstad Ccc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad