Menu

LASSE STEFANZ - SÅ HAR DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT!

Karlstad

KARLSTAD CCC
söndag, 22 oktober 2023 kl:18:00

SUCCÉ FÖR LASSE STEFANZ – TURNÉN FORTSÄTTER I HÖST!

Efter ett enormt fint mottagande och en slutsåld vårturne på många orter är det nu äntligen bestämt! Det blir en fortsatt turne även i höst till flera av de orter där trycket varit extra stort!

Lasse Stefanz har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar! Och det har de fått göra nu hela våren, fast på ett helt nytt sätt!

I höst fortsätter Lasse Stefanz segertåg med nya scenproduktionen runt om i Sverige. Och vi kan lova dig, att så här har du aldrig sett dem tidigare! Gitarrerna är stämda, bootsen är putsade, kostymerna uppblingade! Är du redo att åka med?

Bandet:
Olle Jönsson - sång
Christer Ericsson - gitarr & kapellmästare
Jonas Rignell - klaviatur, gitarr, sång,dragspel
Gunnar Nilsson - trummor
Anders "Dallas" Dahlgren - bas, kör
Henrik "Henke" Svensson - sax, keyboard, kör

2Entertain presenterar i samarbete med LS TonArt Nöjesproduktion

Längd: ca 2 tim och 20 min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

Välkommen till restaurang 1584 på Karlstad CCC

Höj din upplevelse till nästa nivå och njut av fantastisk mat, med hjärta och själ i Värmland. Vi bjuder dig på den bästa maten och du bjuder på det bästa sällskapet! Hos oss kommer du och ditt sällskap kunna koppla av och njuta av en extra stund tillsammans innan föreställningen börjar. Förbered er på en härlig kväll med god mat och fantastisk underhållning!

Meny:
• “Black & White” på vårt vis med örtrimmad fläskfile med bearnaisesås, pepparstekt kalvinnanlår med tryffelsås som serveras tillsammans med säsongens grönsaker och ungrostad potatis.

Om du är sugen på en två-rätters så lägger du till:
• en förrätt med kökets tolkning av “Räkcocktail” med chilimarinerade räkor, romansallad, pico de gallo, Rhode Islandsås, sparris samt friterad lök.

Information
Du kan beställa konserttallrik fram till kl 12:00 dagen före föreställningen. När föreställningen är på en helg, säljs konserttallriken fram till kl 12:00 torsdagen före.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Karlstad CCC

Datum / Tid

söndag, 22 oktober 2023 kl: 18:00

Plats

Karlstad, KARLSTAD CCC

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad