Menu

Albin Lee Meldau

Karlstad

Karlstad Ccc
lördag, 2 december 2023 kl:19:30

Konserten presenteras av FKP Scorpio.
I höst åker Albin Lee Meldau ut på en konserthusturné som har fått namnet ”Hommage på svenska”. Albin och hans musiker kommer spela favoriterna från den egna repertoaren men också från vår visskatt med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson. Det blir intima, varma konserter som är unplugged och musikerna kommer växla mellan olika instrument för att skapa en musikalisk variation som tillsammans med Albin röst kommer bjuda på alla de färger den svenska visan innehåller.
”Det ska bli så roligt att ta med dessa fantastiska musiker ut på turné och få dela med mig av mina absoluta favoriter från mina egna låtar men också en del musik från dessa legendariska visskapare. När vi har planerat den här turnén så har vi tänkt oss 60-talets sound, det som var lite mer akustiskt. Ser mycket fram emot att möta min publik på konserthusen i höst.”
Bandet är Simon Söfelde (kapellmästare, gitarr), Kalle Stenbäcken (piano + trummor), Jon Henriksson (kontrabas), Axel Croné (klarinett, saxofon & flöjt), Amelie Evmark (violin, sång) och Manuela Ferrão (cello).
Konsertstart: Ca 19:30
Åldersgräns: 13 år
Konserten varar 2h 15 minuter inkl paus.
Tillgänglighet
Karlstad CCCs rullstolsplatser bokas hos Great Event info@greatevent.nu, en ledsagare ingår. Fyra p-platser för rörelsehindrade finns på vår parkering, precis framför huvudentrén. Dessutom finns två platser framför huvudentrén till First Hotel River C. Observera att p-tillstånd för rörelsehindrade krävs. När ni kommer till föreställningen, häng av er i garderoben och ta sedan hissen upp till era platser. Hissen hittar ni i nära anslutning till rulltrappan.
Teleslingan i Solasalen täcker nedre parkett och upp till och med rad 25 på övre parkett, inga balkonger.
Om Karlstad CCC
Karlstad Congress Culture Centre öppnade portarna i januari 2011 och är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar med 18 möteslokaler, restaurang, reception och konferensservice fördelat på 18 000 kvadratmeter mötesyta. Karlstad CCC drivs av Visit Karlstad AB som ägs till 49% av Karlstads kommun och till 51% av näringslivet.
Biljetter
Great Event har en biljettkassa på Karlstad CCC timmen före de flesta föreställningarna, ej på mässor och sammankomster.
Vid föreställning öppnar foajén samt garderoben ca 60 minuter före föreställningsstart.
Reserverade biljetter till Karlstad CCC hämtas endast ut i Great Events biljettkassa en timme före föreställningen. Kontakta oss på info@greatevent.nu om du vill att vi skickar biljetterna till dig.

Datum / Tid

lördag, 2 december 2023 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Karlstad Ccc

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

317.5kr - 400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad