Stäng reklam
Menu

MERRY CHRISTMAS KARLSTAD - En julshow ni sent kommer glömma

Karlstad

KARLSTAD CCC
lördag, 7 december 2024 kl:18:30

Johan & Björn ska göra julshow och har samlat ihop sina absolut bästa musikerkollegor i showen "Merry Christmas Karlstad”:

MTV var kanalen som spelade musikvideos 24 timmar om dygnet och revolutionerade musiken och modet för en hel generation.

En musikvideo kunde kosta mer än en långfilm att producera. ”Thriller” fick tjockteven att explodera och vem kunde säga nej när Britney Spears sjöng ”Hit me baby one more time”.

Med vår MTV-inspirerade julshow bjuder vi på pudelrock, girl power och det bästa från bla Depeche Mode, The Cardigans, Destiny’s Child och Guns N Roses.

Tillsammans med årets fantastiska artister, Marica Linde och Therese Heckscher, och vårt grymma husband ger Johan & Björn er en humoristisk trip down memory lane med mycket nostalgi när de gräver djupare i den enorma låtskatten MTV har gett oss.

Ingår: julbord, musikshow och DJ.

Köket på Karlstad CCC har höga ambitioner och innehar en exceptionell kunskapsnivå med duktiga kockar, egen bagare och konditor och sommelier under ledning av Kökschef Magnus Hammar. Hög kvalite av både råvaror, presentation och service kännetecknar leveransen på Karlstad CCC. Den 5 och 6 december serveras ett klassiskt julbord där köket med finess levererar allt det du önskar från ett julbord. Varmt välkomna!

Insläpp: 18.30
Slut: 01.00

Vill du boka fler än 15 platser? Mejla oss på biljett@scalateatern.com så återkopplar vi inom kort och hjälper dig med din bokning.

Priserna är inklusive moms. Vid frågor kontakta biljett@scalateatern.com

Specialkost
Vi serverar ett traditionellt julbord som innehåller kött, fisk, skaldjur och vegetariskt. De allra vanligast allergenerna kommer att finns skyltade vid julbordet. Vid frågor kring innehållet i maten är ni alltid välkomna att fråga personalen på plats, vid multiallergi vänligen mejla i god tid till magnus.hammar@karlstadccc.se

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Karlstad CCC


Merry Christmas Karlstad - En Julshow Ni Sent Kommer Glömma
2024-12-05 18:30:00
Karlstad, KARLSTAD CCC



Merry Christmas Karlstad - En Julshow Ni Sent Kommer Glömma
2024-12-06 18:30:00
Karlstad, KARLSTAD CCC

Datum / Tid

lördag, 7 december 2024 kl: 18:30

Plats

Karlstad, KARLSTAD CCC

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad