4 rätters supé med dryck. Värd: Carl Jan Granqvist
Karlstad
Karlstad Saluhall
torsdag, 27 april 2017
kl:17:00
Menyn
Urval av Värmländska charkuterier
Dryck: Mumm Champagne
Ljummen Najadlax från rökeriet i Håverud
Surdegskrutong, vänerlöjrom, sjögräs och sojamajonäs
Dryck: Fryken havreöl
Hängmörad ryggbiff, serveras med bakade rovor och lök från Torfolk gård
Caesarslungade späda skott, hummersmör samt en fermenterad vitlöksreduktion.
Kalvdans 2.0
Mor carins kalvdans "créme caramel" med brynt socker, hallonsorbet, vit choklad och hallonpulver
Dryck: Cadet, resérve sauternes, Bordeaux, Frankrike
Alla allergier mailas till "emil.arnell@konsumvarmland.se" senast 3 dagar innan eventet.
Veg. alt finns ej!