Menu

Jakob Hellman - Unplugged I Kvarteret Almen

Karlstad

KVARTERET ALMEN
torsdag, 11 juli 2019 kl:19:00

Lyckan är total – Jakob Hellman är klar för Sommar i Almen!

Jakob Hellman skrev om historieböckerna och in sig själv med sitt klassiska debutalbum “… Och stora havet” 1989. Albumet har många gånger utsetts till den bästa svenska skivan någonsin. Det blev också det enda han tills dags dato släppt.

För några år sedan gjorde Jakob Hellman comeback live tillsammans med det unga kompbandet Nerverna. Lysande konsertrecensioner och utsålda hus åsido, men den stora grejen var att han för publiken presenterade ett set som till stor del bestod av nytt material.

Nästa livstecknet från Jakob Hellman var en storslagen konsert med Malmö Symfoniorkester på ett utsålt Malmö Live där både gammalt och nytt material kläddes i symfoniskt dräkt.

Sommaren 2018 jobbade han med ett motsatt format. Under en rad datum mötte Jakob publiken i en avskalat akustisk set på vackra sommarplatser som Kackelstugan i Borgholm och Smådalarö Gård och under sensommaren blev det en rad intima konserter. Och nu är det alltså dags för Karlstad. Den 11/7 kommer Jakob och gör en exklusiv akustisk konsert i kvarteret Almen.

Välkomna!

Var: Kvarteret Almen, Karlstad
Stolar: Sittplats/stol ingår. Onumrerade platser.

Datum / Tid

torsdag, 11 juli 2019 kl: 19:00

Plats

Karlstad, KVARTERET ALMEN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad