Menu

LALEH - KRISTALLERTURNÉN 2016

Karlstad

Löfbergs Arena
söndag, 27 november 2016 kl:18:00

Laleh släpper det första smakprovet från nya albumet Kristaller och meddelar att hon åker ut på arenaturné med popband och sinfonietta i höst.

Laleh spelar i Löfbergs Arena Söndagen den 27 November och biljetterna släpps fredagen den 8 april kl. 09.00.

Det är lätt att urskilja Laleh från artistskaran. Med sin otämjbara energiska själ levererar hon rakt från hjärtat, vare sig det är på svenska genom låtar som ”Goliat, eller på engelska i Some die young” eller debutmegahiten ”Live tomorrow”.

Laleh har nått stora framgångar som låtskrivare och producent i USA samt slutfört sitt eget nya album. Nyligen såg vi henne också debutera i amerikansk tv med singeln ”Welcome to the show” tillsammans med amerikanska artisten Adam Lambert.

Bara få va mig själv” är den första låten som släpps från nya albumet Kristaller som släpps i september. Singeln hade premiär på Spotify onsdag 6 april och släpptes samtidigt till radio.

Knappt någon månad efter att nya albumet släppts kommer Laleh åka ut på turné. Med sig har hon inte bara sitt popband utan även sinfoniettan Modern Fantazias under ledning av dirigenten och arrangören Hans Ek. Tillsammans med över 30 musiker på scen kommer de att bjuda på en helt unik genreöverskridande arenakonsert av både nya och klassiska Laleh-låtar i helt unika versioner.

Max 10 biljetter.
Ingen åldersgräns på Karlstadskonserten.

Rullstolsplatser köps bara i Scalateaterns Kassa 054-190080.
Alla biljetter kan även bokas via mail biljett@scalateatern.com - eller via mailformulär.

Endast direktbetalning på ticketmaster.se

Datum / Tid

söndag, 27 november 2016 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Löfbergs Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 799kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad