Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Sven Ingvars - Ingenting Är Som Förut, Allt Är Som Vanligt

LÖFBERGS ARENADetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bNy föreställning, ny platta! Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit.
För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för kommande turné och platta ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt”. /b

Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om att bandet lever, sin ledstjärna Sven Erik Magnussons död 2017 till trots. Men Sven Ingvars har visat sig övervinna och överleva stora förändringar och tycks genomgå hela metamorfoser och anpassa sig, bli till något nytt och på så sätt har Sven Ingvars blivit det ständiga svenska popbandet. Sångaren Oscar Magnusson säger em”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”/em.

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

bKonsertlängd:/b 120 minuter, ingen paus.
bArrangör:/b Lifeline
bÅldersgräns:/b 13 år
Rullstol bokas på Scalateatern 054-190080

Menyn till: The Locker Room + Läktarplats finner du här: a target=_blankhref=https://www.scalateatern.com/lockerroom/www.scalateatern.com/lockerroom//a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-08 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: