Menu

Mer information

    

Babblarna - Första Musikalen

Karlstad

Lunds Stadsteater
söndag, 11 september 2022 kl:12:00

Dundersucceerna med Babblarnas musikaler och 700 spelade föreställningar fortsätter!

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, Här är jag och många, många fler.

Missa inte detta glädjepiller med barnens favoriter Babblarna!

Rekommenderad ålder:? 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still.

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund av att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajen så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Längd: ca 40 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, a href=mailto:biljett@scalateatern.com?subject=MailFrånTicketmaster.sebiljett@scalateatern.com/a eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på a href=https://www.scalateatern.com/ target=_blankwww.scalateatern.com/a + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid


söndag, 11 september 2022 kl:12:00

Plats

Lunds Stadsteater Karta

Typ

Teater

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad