Menu

Champions of Rock

Karlstad

LÖFBERGS ARENA
fredag, 3 februari 2023 kl:19:30

Storsuccen Champions of Rock är tillbaka - omfattande arenaturne 2023

Efter tre utsålda Sverigeturneer med hundratusentals besökare är Champions of Rock tillbaka. Våren 2023 äntrar Peter Johansson landets största arenor och bjuder på unika tolkningar av Queens odödliga musik. På scen möter vi Peters West End kollega Jenna Lee-James som gästsolist och nytt för i år är att showen växer med en stor kör från hyllade Joyvoice.

Med över 1500 spelningar av rockmusikalen We Will Rock You i London klassas Peter som Sveriges främsta framförare av Queens låtskatt. Arenakonceptet Champions of Rock blev en storsucce vid lansering och har sålt ut arenor och konserthus runt om i Sverige tre gånger om.

Champions of Rock är minst sagt en arenaupplevelse utöver det vanliga, där Peter Johansson
återskapar det bästa av Queen ackompanjerad av fullt band. I år växer dessutom showen med Joyvoice på scen, Sveriges största körkurskoncept, som kommer att göra Champions of Rock till något som inte tidigare skådats.

Precis som Peter är Jenna Lee-James en av West End’s starkast lysande stjärnor. Jenna har medverkat i en uppsjö musikaler och är även känd från bland annat Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, 20th Century Boy samt Street of Dreams – The Coronation Street years. Jenna har även turnerat världen runt med Hugh Jackman på hans världsturne The Greatest Showman.

Presenteras av United Stage i samarbete med PNM Music & Lundstrom Event

Insläpp: 18:30
Show: 19:30
Showlängd cirka 1,5 - 2 timmar (ingen paus)
Åldersgräns 13 år
För rullstolsplats: ticketmaster 077-170 70 70

unitedstage.se

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2023 kl: 19:30

Plats

Karlstad, LÖFBERGS ARENA

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad