Menu

KIM LARSEN & KJUKKEN

Karlstad

Mariebergsskogen Friluftsteatern
torsdag, 18 augusti 2016 kl:19:30

Danmarks evige hjälte Kim Larsen kommer tillbaka till Sverige i sommar!
Vad vore den svenska sommaren utan Danmarks glade spelman och hans band? Vi utmanar inte ödet, utan ser till att även sommaren 2016 är säkrad. Efter de två bejublade framträdena i Ystad och Varberg den gångna sommaren så blir det tre besök i Sverige sommaren 2016 för Kim Larsen & Kjukken; Sundspärlani Helsingborg, Trädgårn i Göteborg samt Mariebergsskogen i Karlstad.

Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år. På 70-talet som rösten i legendariska Gasolin, på 80- och 90-talen med en framgångsrik solokarriär och de senaste åren tillsammans med bandet Kjukken - bl a har deras album Mine Damer og Herrer samt Du Glade Verden på senare år sålt riktigt bra på hemmaplan. Han har alltid varit populär i Sverige och sommaren 2016 är han alltså tillbaka, med material från hela karriären - från Gasolin via soloperioden till nyskrivet material!

Insläpp 18.30 Konsertstart 19.30 - Ingen årsgräns!
Längd: ca 90 min

PRAKTISK INFORMATION: (obs kan ändras)
Försäljning av mat, dryck finns på området. Filt och picknick är EJ TILLÅTET!

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Datum / Tid

torsdag, 18 augusti 2016 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Mariebergsskogen Friluftsteatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad