Menu

Live Talk Show - Alexander The Mauler Gustafsson

Karlstad

Mässhallen
tisdag, 12 mars 2019 kl:18:00

18.00: Insläpp i lokalen | 19.00: Föreläsningen startar (Endast 400 biljetter till försäljning)


Unik afton med Sveriges i särklass mest kända UFC-fighter. Alexander ”The Mauler” Gustafsson gick från kriminell till superstjärna i MMA. Men hur såg den resan ut, och varför kallades han Bond-Ove som liten?


FÖRENINGSERBJUDANDE
Är ni en förening där flera går gemensamt och vill ha möjlighet till faktura? Hör av er till info snabel-a nojesfabriken punkt seeller ring oss på 054 22 22 00.


TALKSHOWEN
Genom ett unikt samarbete med Alexander ”The Mauler” Gustafsson har Nöjesfabriken tillsammans med SAJ fått äran och glädjen att presentera en talk show med en av Sveriges genom tidernas största superstjärna inom kampsport – Alexander Gustafsson. Showen tar avstamp utifrån Gustafssson bok ”The Mauler” som berättar historien om en ung lovande boxare från Arboga som trampar rejält snett och hamnar innanför galler. Under tiden i fängelset är det vissa saker som gör att Alexander kommer på nya tankar och får samtidigt upp intresset för MMA. Direkt från scenen svarar Alexander Gustafsson på spännande och utmanande frågor ställda av kvällens moderator Stefan Jonsson i klassiskt Talk Show-manér.Eventet är unikt i sitt slag och här finns alltså ett gyllene tillfälle att få spendera en givande och spännande kväll tillsammans med Sveriges i särklass mest kända UFC-fighter.


FRÅGOR FRÅN PUBLIKEN
Det kommer även finnas möjlighet för publiken att framföra sina frågor till Alexander! Utvalda frågor ställs sedan live från scenen!

Datum / Tid

tisdag, 12 mars 2019 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Mässhallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad