Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Paolo Roberto föreläser om Motion, Kost och Hälsa

MässhallenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

18.00: Insläpp i lokalen | 19.00: Föreläsningen startar (ca 90min utan paus) | Endast sittande publik - 400 biljetter till försäljning


"Det finns inga mirakelkurer"


Det skrivs mer än någonsin om hälsa och det kommer ständigt nya dieter och träningsformer. Trots detta blir svensken allt mer överviktigt och 14 % lider av fetma och generellt stoppar vi i oss mer än vad vi gör av med.


Det gäller att sortera i hälsoträsket – och den dåliga nyheten är att det inte finns några mirakelkurer medan den goda är att små förändringar leder till stora förbättringar. Det gäller att vakna varje dag och hålla fast vid sin plan och planera in och prioritera sin hälsa.


Träning ska kännas bra efter utfört pass och inte innan. Alltför ofta väntar vi på att motivationen ska komma istället för att leta upp den. Framför allt handlar det om hur du mår och inte hur du ser ut. För filar du för mycket på ytan blir det tomt i bröstet.


*********


PAOLO ROBERTO har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.


Gemensamt med de parallella karriärerna är den konstanta frågan: Ska du? Paolo har konstant vägrat att låsa in sig i ett fack och alltid låtit nyfikenheten varit större än rädslan. För rädslan är det fängelse där du låser in dina drömmar.


Entreprenörskap handlar om att tänka annorlunda och att våga ta steget. Det finns ingen perfekt plan, produkt eller samarbete. Ibland måste man våga lyfta och bygga vidare man flyger.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-08 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: