Menu

Hurula

Karlstad

NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080
lördag, 16 november 2019 kl:19:00

Vi välkomnar Hurula som ger sig ut på en omfattande turné över landet i höst! Den Grammisvinnande artisten släppte tidigare i år nya hyllade albumet ”Klass” och det är med låtar från det och även hans tidigare kritikerrosade släpp som han tar sig an Karlstad och Nöjesfabriken lördagen den 16:e november!

***

HURULA: Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för som följdes upp av EP:n Betongbarn. År 2016 kom det senaste albumet Vapen till dom hopplösa och i vintras släpptes EP:n Oss är allt. Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.

I höst debuterade Hurula med konstboken Första kretsen och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Bara några veckor efter att EP:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på Grammisgalan, delade Hurula med sig av ytterligare ett hyllat alster – nya albumet Klass. Klass är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Med detta i ryggen ger sig Hurula ut på en turné från Umeå i norr till Köpenhamn i söder under hösten 2019.

Ålder: 18år | Dörrar: 19.00 | Stagetime: 20.00

Datum / Tid

lördag, 16 november 2019 kl: 19:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad