Kajsa Grytt - Live På Bar Teatral

NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kajsa Grytt firar 40 år som artist & bjuder in alla sina fans till intim fest på Bar Teatral!

Hej ! Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska fira mitt 40 års jubileum. Att jag har fått vara med om allt det här underbara med Tant Strul, Kajsa & Malena, min solotid, turnéerna och alla totalkreativa inspelningar. Jag ska fira det ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mera som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans. Jag vill hänga med er, käka med er och såklart spela för er. Ni ska vara med allihop, även om ni inte känner varandra, utan liksom haft mig för er själva och inte vet vem ni ska gå dit med. Eller är rädda för att känna er för unga, eller för gamla eller för vanliga eller för sneda och vinda. Ni ska komma och möta varandra och möta mig. Vi som gillar min musik, min röst och mina texter har verkligen någonting gemensamt. Det finns ingen tvekan om det. Vi bör fira och festa för 40 år tillsammans. Det vill jag. Välkomna!!

- Kajsa Grytt

***

Kajsa är en av landets mest betydelsefulla rockartister någonsin. Kajsa är också landets okrönta ”punkdrottning” jämte ”punkkungen” Thåström, fast ingen av dem vill vara vare sig drottning eller kung…

Kajsa Grytt har inte turnerat sedan succen i TV4s ”Så mycket bättre” och ger sig nu ut på en lång turne på små intima ställen för att fira att hon fyller 40 år som artist och författare.

Ålder: 18år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00 | DJ efter gig |

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-01 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: