Menu

AT THE GATES

Karlstad

Nöjesfabriken Hämta På Scala
fredag, 27 februari 2015 kl:21:00

AT THE GATES (METAL CLÜB)

När bandet utannonserade att de tänkte släppa en ny skiva nitton år efter de gav oss ”Slaughter of the soul” tändes ett hopp om att få till en bokning här på hemmaplan. Den som väntar på något tungt och gott väntar aldrig för länge. Vi är härligt glada över att vi fått At The Gates till Karlstad.

Tillsammans med Nöjesfabriken är vi sjukt stolta över att få bjuda Karlstad på något utöver det vanliga. Fredagen den 27:e februari 2015 är det som gäller. Grabba tag i kalendern. Skriv upp att du ska på tuff konsert. Sen ser du till att trycka på biljettlänken och garantera dig en plats tillsammans med oss andra!
Bedömt väl värt mödan!?? Deras nya alster ”At War With Reality” väntas dyka upp senare under 2014 och det finns nog inte ett fan av melodisk dödsmetall som inte kommer lyssna på det här. Vi är grymt taggade och räknar kallt med att du är det också! Det känns smått overkligt, men en utav de största akterna inom genren är på väg till Metal Clüb för att stå på Nöjesfabrikens stora scen. Vi syns framför kravallen!
Tid: 21.00–02.00
Ålder: 18 år vid förköp, 20 år i dörren
Pris: 350 kr + förköpsavgift

Datum / Tid

fredag, 27 februari 2015 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken Hämta På Scala

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad