Menu

Bombus * ISE * Skraeckoedlan * Salems Pot

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 30 september 2016 kl:21:00

Vänner utav rock! Metal Clüb firar 15-årsjubileum och bjuder in er alla till en helkväll med underbar musik!


Tillsammans med Club Pebbles och Nöjesfabriken är inte mindre än fyra band bokade på fabrikens två scener. Självklart bjuder våra DJ's på grymma låtar före, mellan & efter spelningarna så stämningen är på topp hela vägen. Vi syns framför kravallen!


Dörrar: 21.00
Stagetime från kl: 21.30.


OBS! Tider för live är preliminära och kan komma att ändras!


Bandinfo:
Bombus:
I mars släppte bandet sitt 3:e album ”Repeat Until Death” som fått löjligt bra recensioner. Vi var å andra sidan redan övertygade om deras storhet efter deras senaste besök på fabriken. Krossande bra liveakt som start på kvällen!


Stagetime: 21.30 (stora scenen)


Skraeckoedlan:
Bandet förförde oss med sin Fuzzience-fiction rock när vi först fick kontakt 2011. Det här blir fjärde besöket i solstaden för Sveriges fanbärare utav stoner med inslag utav fabler & science fiction. Monstruöst tung mellanakt!


Stagetime: 22.30 (lilla scenen)


Imperial State Electric:
Vi avslutar kvällen med stil! Bandet levererar rock n roll av finaste valör och behöver väl egentligen inte någon vidare presentation? Med ny platta på skivdiskarna den 23:e september och ett bejublat gig från SRF i bagaget står Nicke Andersson och co redo att agera headline på stora scenen!


Stagetime: 23.15 (stora scenen)


Salem's Pot:
Kvällens final på lilla scen! Vad sägs om doom med inspiration från 70-talets halvskrangliga skräckrullar? Club Pebbles bidrag till kvällens line-up är en sannerligen hemlig ensemble som tar med dig till den mörkaste avgrunden utan återvändo! De har liknats vid Electric Wizard och kommande släppet Pronounce This! är en kosmisk, hallucinogen häxblanding med influenser från Roky Erickson, Pentagram, Deep Purple och Dead Moon.


Stagetime: 00.15 (lilla scenen)

Datum / Tid

fredag, 30 september 2016 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad